Rezervace na další kurz spuštěna!

O čem to bude?

  • Jak posoudíme, z čeho jsou nakupované potraviny složeny a zda nám jejich složení nepřináší nějaká zdravotní rizika?
  • Máme jíst, když máme hlad, a pít, když máme žízeň?
  • Jak jíst, abychom netloustli nebo spíše naopak zhubli?
  • Může být správný výběr potravin a jejich úprav prevencí nemocí, spojovaných s vyšším věkem?
  • Co a jak jíst při zvýšeném krevním tlaku a cholesterolu?
  • Platí i v seniorském věku – jíst 3-5 denně?

Naučíme se aplikovat obecné zásady zdravého, pestrého a přiměřeného stravování na naše zdraví a věk.

Kdy a kde?

V sobotu 29.2.2020 v 10 h v KKC Senior fitnes, Uralská 6, Praha 6.

Podrobnější informace zde.

Pokud vás toto téma zaujme, můžete se přihlásit na pokračovací kurzy, které budou následovat. Rozšíříme své znalosti o výběru vhodných potravin a jejich úpravě v souvislosti s různými zdravotními problémy, naučíme se sestavovat jídelníček na míru apod.


Komentáře


← Zpět na výpis aktualit

Nejčtenější články

Sdílejte

Poslat e-mailem

Nadpis widgetu

Widget

Nové kurzy na e-mail

Dostávejte informace o nových kurzech na e-mail