Rezervace na další kurz spuštěna!
O čem to bude?
- Jak posoudíme, z čeho jsou nakupované potraviny složeny a zda nám jejich složení nepřináší nějaká zdravotní rizika?
- Máme jíst, když máme hlad, a pít, když máme žízeň?
- Jak jíst, abychom netloustli nebo spíše naopak zhubli?
- Může být správný výběr potravin a jejich úprav prevencí nemocí, spojovaných s vyšším věkem?
- Co a jak jíst při zvýšeném krevním tlaku a cholesterolu?
- Platí i v seniorském věku – jíst 3-5 denně?
Naučíme se aplikovat obecné zásady zdravého, pestrého a přiměřeného stravování na naše zdraví a věk.
Kdy a kde?
V sobotu 29.2.2020 v 10 h v KKC Senior fitnes, Uralská 6, Praha 6.
Podrobnější informace zde.
Pokud vás toto téma zaujme, můžete se přihlásit na pokračovací kurzy, které budou následovat. Rozšíříme své znalosti o výběru vhodných potravin a jejich úpravě v souvislosti s různými zdravotními problémy, naučíme se sestavovat jídelníček na míru apod.